Velkommen til INSAS,

Våre medarbeidere har mer en 20 års erfaring i kjøp og salg av datautstyr i det norske og internationale marked. Vår idé er å være en komplimenterende leverandør. Ønsker du å forlenge levetiden på den teknologien du har har valgt i en kortere eller lengre periode, sørger vi for at de komponentene eller enhetene du behøver til gode priser er tilgjengelig.

INSAS tilbyr levering av datautstyr fra et flertall produsenter til konkurransedyktige priser . Utstyret kan være nytt, brukt, ”refurbished” eller produsentoverhalt brukt utstyr. Ved tilbud oppgis alltid hvilken kategori utstyret tilhører (nytt, brukt osv).  INSAS tilbyr også å kjøpe ut fra kunder utstyr som har blitt overflødig .
INSAS kan gjennom samarbeid med finansinstitusjoner også tilby leieavtale for datautstyr.

Vårt internasjonale samarbeid gir oss mulighet til å skaffe til veie det meste av utstyr fra de fleste produsenter som leverer datautstyr til et internasjonalt marked og da til priser som ligger vesentlig under priser i vanlig distribusjonskanal. Gjennom vårt kontaktnett finner vi også utstyr som produsenter har trukket fra markedet eller som de ikke lenger finner regningssvarende å selge.

Produkter vi leverer:

Vi garanterer:

at utstyret vi leverer fungerer i henhold til produsentens spesifikasjoner. Vi tilbyr tre måneders full bytterett om utstyret leveres med uoppdaget feil eller det oppstår feil i første tiden etter leveranse.